Predstavljamo ŠKODA mobilne aplikacije koje će Vašem pametnom telefonu pružiti mnoštvo novih funkcija i pristup ekskluzivnom sadržaju. Proverite preostali domet goriva, uključite pomoćno grejanje ili pogledajte detaljne statistike o svakoj vožnji automobilom iz udobnosti kuće. Specijalizovane sportske aplikacije omogućavaju vam da jednako pažljivo gledate sportske događaje, sekundu po sekundu. Pripremili smo nekoliko igara i za male i za velike vozače.

 

BESPLATNA APLIKACIJA, NEPROCENJIVE FUNKCJE

Pregledajte listu aplikacija, preuzmite besplatno i dobićete neprocenjive funkcije koje će vam olakšati život. Ili će Vam malo ulepšati dan.

MyŠKODA

MyŠKODA aplikacija je mobilna aplikacija koja Vam pomaže u različitim svakodnevnim situacijama povezanim ne samo sa vašim automobilom. Možete da imate digitalnu verziju priručnika za automobile, mnoštvo video snimaka sa uputstvima, možete da prilagodite aplikaciju omiljenom prodavcu, pa čak i da koristite ličnog asistenta da uvek stignete na vreme.

MyŠKODA iV APP

Uporedite svoj automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem sa izabranom ŠKODA EV da biste saznali da li je investicija vredna Vašeg novca. Pomoću pametnih funkcija kao što su praćenje putovanja, poređenje potrošnje i emisija CO₂ možete lako saznati da li biste sa fosilnih goriva trebali preći na električni automobil.

ŠKODA CONNECT LITE

Sa ŠKODA Connect LITE možete pregledati najvažnije informacije o vozilu, voditi svoj digitalni dnevnik i koristiti dodatne funkcije direktno na pametnom telefonu. Jednostavno nabavite DataPlug i priključite ga u dijagnostički port. Ovo odgovara većini ŠKODA modela proizvedenih od 2008. godine.

ŠKODA MEDIA COMMAND

Media Command omogućava putnicima na zadnjim sedištima da pristupe funkcijama sistema za zabavu sa svojim tabletom ili pametnim telefonom. Možete da kontrolišete reprodukciju medija, prikazujete podatke o automobilu i informacije o zanimljivim mestima i upravljate navigacionim funkcijama.

ŠKODA MOVE&FUN

Korišćenjem aplikacije Move & Fun, pametni telefon se može koristiti kao dodatni ekran za podatke o vozilu, za reprodukciju medija ili kao navigacioni sistem u ŠKODA CITIGOᵉ iV. Povrh toga, dolazi sa mrežnim uslugama za aplikaciju, koje omogućavaju daljinski pristup bateriji ili klima uređaju.

ŠKODA MEDIA ROOM

Aplikacija ŠKODA Media Room donosi vesti i informacije o aktivnostima brenda širom sveta, pregled trenutnog asortimana modela ŠKODA, uključujući najnovije ŠKODA Motorsport vesti i vesti o proizvodima.

TOUR DE FRANCE BY ŠKODA

Ova pametna aplikacija je obavezna za sve ljubitelje biciklizma kako bi bili u toku sa poznatom trkom. Nudi ne samo rangiranje i ažuriranja trka iz minuta u minut, već i praćenje u stvarnom vremenu, profile vozača i još mnogo toga.

LA VUELTA, BY ŠKODA

Preuzmite zvaničnu aplikaciju za telefone i tablete da biste proverili najnovije vesti o trci, uživo pregledali plasmane na mapama, profile i rezultate na kraju svake etape.

ŠKODA AR

Uživajte u modelu ŠKODA KAROQ koristeći novu neverovatnu tehnologiju. Izaberite boje, točkove i zavirite u unutrašnjost automobila, sve u zavisnosti od vaših želja.

ŠKODA KAROQ VR

Pomoću naše aplikacije KAROQ za virtuelnu stvarnost možete pogledati automobil u vreme i na mestu koje Vam najviše odgovaraju. Teleportovaćemo vas u različita okruženja i učiniti da automobil doživite kao nikada pre.

ŠKODA MAGIC BOOK

Ova aplikacija proširene stvarnosti donosi sasvim novi nivo iskustva Vašoj deci. Skenirajte stranice Čarobne knjige (dostupne kod vašeg prodavca) pomoću pametnog telefona i pustite da vaše mališane očarava svet Laure i Klementa sa skrivenim animacijama i bogatim zvukom.

ŠTA VAM JE POTREBNO

TELEFON ILI TABLET

Operativni sistemi: iOS ili Android. Proverite mogućnost povezivanja sa svojim automobilom na specijalizovanom portalu.

PODRŠKA ZA MOBILNE APLIKACIJE

Javite nam ako imate bilo kakvih problema ili imate bilo kakvih pitanja.

ŠKODA CONNECT

Usluge Care Connect sa daljinskim pristupom vozilu omogućavaju Vam da kontrolišete odabrane funkcije putem mobilnog telefona ili pametnog sata.