Lepa na praktičan način

Prostor nije praznina. Prostor ima svoju svrhu. Na primer prostor ispred kolena putnika napred i pozadi, koji je najveću u svoj klasi. Prostor, koji znači luksuz i udobnost za sve putnike.

Jednostavna rešenja. Pametno korišćenje. Inteligentni bezbednosni elementii. Čak 152 elementa koja donose više muzike, snage bezbednosti i unikatnih rešenja za svakodnevni život.​

b
entry-tile-01-detail
entry-tile-02-detail
entry-tile-03-detail
entry-tile-04-detail
entry-tile-05-detail
entry-tile-06-detail
entry-tile-07-detail

Automatska klima sa tri zone dejstva
Potpuno nova generacija klimatizacije je garancija optimalne temperature u enterijeru. Vozač, suvozač i putnici pozadi mogu podesiti temparaturu prema svojim potrebama i tako uživati u maksimalnom komforu.

Smart Light Assist
Nova ŠKODA Superb poseduje inteligentni sistem automatskog okretanja farova i maskiranja dugih svetala. Kada vozite noću, sistem automatski prepoznaje vbozilo koje ide iz suprotnog smera i isključuje duga svetla.

Novi bezbednosni sistemi
Naši inženjeri su u vozilo Superb ugradili najmodernije bezbednosne sisteme – Lane Assist koriguje putanju u voznoj traci i Blind Spot Detection olakšava prelaženje iz trake u traku u gustom saobraćaju.​

SmartLink
Nova ŠKODA Superb i Vaš telefon od sada govore istim jezikom. Povezivanjem telefona sa vozilom Superb dbijate mogućnost kopiranja displeja Vašeg telefona na ekranu radio uređaja – infotainmenta. Za svoj telefon ćete doiti i nove mogućnosti, na primer kontrolu medija u vozilu pomoću aplikacije ŠKODA Media Command.​

Virtuelna papučica
S novim vozilom Superb marka ŠKODA premijerno predstavlja senzor za otvaranje petih vrata. Puno su Vam ruke ? Dovoljan je jedan pokret noge i peta vrata se automatski otvaraju.

Jedan Superb, dva kišobrana

Praktična i Simply Clever – nova ŠKODA Superb dobila je i drugi kišobran, po jedan u prednja vrata. Više Vas niti Vašeg suvozača neće iznenaditi kiša. Kaseta za kišobran je napravljena tako da voda iscuri napolje a unutrašnjost vozila ostaje suva.

Promena stila vožnje (Dynamic Chassis Control – DCC)
Birajte među standardnim, sportskim i komfort režimom – nova ŠKODA Superb može biti opremljena po želji adaptivnom šasijom (DCC) sa kojom birate režim vožnje prema Vašem ukusu.