Nova ŠKODA Superb Combi u Vašoj omiljenoj boji

Vizualizer je Simply Clever alat kojim možete probuditi dizajnera u sebi i tako se upoznati sa novom generacijom ŠKODA Superb iz svih uglova. Odaberite Vašu omiljenu boju, felne koje se slažu i uživajte u virtuelnoj slici automobila ŠKODA Superb Combi.

b

overview-6-reasons-01

Snaga

Snaga kretanja

Nova ŠKODA Superb se prizvodi sa novom generacijom benzinskih i dizel motora, sa kojim ćete uživati ali i uštedeti. Ovi moderni agregati nude snagu od 88 do 206 kW pri potrošnji samo 4,0 do 7,1 l/100 km.

Četiri motora se nude u kombinaciji sa najmodernijim pogonom na sva četriri točka koji koristi spojku Haldex 5. ​​


overview-6-reasons-02

Dizajn

Harmonija u pokretu

Treća generacija modela ŠKODA Superb Combi nastavlja novi dizajnerski jezik ŠKODA. Nova verzija kombi se prezentuje živim, modernim i emotivnim oblicima – od prednjeg dela preko elegantne bočne linije do nezamenljive zadnje strane.

U novom modelu ŠKODA Superb Combi se estetika i funkcionalnost spajaju u perfektnoj harmoniji. Sa elegantnim proporcijama i preciznim detaljima automobil je neobično upečatljiv i pri pogledu od pozadi.


overview-6-reasons-03

Komfor

Maksimalni komfor za putnike​

Nova ŠKODA Superb Combi omogućava svim putnicima, napred i pozadi, da stvarno uživaju.

Ovaj automobil je prvi model ŠKODA, koji je opremjen adaptivnom šasijom Dynamic Chassis Control (DCC) sa biranjem režima vožnje Driving Mode Select. DCC omogućava vozaču da bira način vožnje prema sopstvenim željama.


overview-6-reasons-04

Prostor

Koristan prostor

Uživajte u luksuznom prostoru na prednjim i zadnjim sedištima modela Superb Combi, koji može da se pohvali najvećim unutrašnjim prostorom u svojoj klasi. Prostor za glavu pozadi (1001 mm) podiže lestvicu još više.

Zapremina prtljažnika od 660 litara je u vrhu svoje klase. Sklapanjem zadnjih sedišta moguće je prtljažnik proširiti na 1 950 litara.