ŠKODA Roomster je jedinstveno vozilo.

Sve je drugačije u svetu Roomstera. Šta god da ste, vozač ili putnik, uvek ćete naći nešto novo u stvarima oko vas, neku drugu perspektivu. U njemu će to biti jedno neočekivano prijatno vozačko iskustvo i uživanje u jedinstvenom komforu.

Otkrijte elegntne linije nekonvencionalnog dizajna Roomstera i njegove unutrašnjosti. Roomster je dinamičan, na neki način emotivan, simpatičan, ali i sportski u isto vreme. Roomster izlazi u susret vašim potrebama i nudi prostor za život.

Ručica od menjača sa svojim jedinstvenim oblikom koja fino prijanja uz vašu ruku. Uvek će privući pažnju putnika a vozaču će uvek prijati jednostavno menjanje brzina.

Spoljašnost

Roomster je automobil za svakodnevni život, ali će on uvek istaći sebe sa svojim jedinstvenim karakterom. Njegova maska i originalno iscrtan dizajn, oblik šofer-šajbne, prednja i zadnja vrata, zadnja svetla, panoramski krov, sve privlači pažnju. Sve je ovo uočljivo na prvi pogled.

Otkrićete odmah potom i druge izvaredne detalje. Naprimer svetla za maglu ili tzv. zakretna svetla koja prate skretanje volana. Sigurno ćete biti iznenađeni kada vaša svetla zasijaju i sa strane.

Unutrašnjost

Prostor, mogućnosti, praktičnost, atmosfera za dobrodošlicu. Sve ovo i mnoge druge osobine sačekaće vas i u “kokpitu” iza volana i u “dnevnoj sobi” pozadi. Kraljevski komfor je dostignut zahvaljujući niskom podu pozadi.

Dosta komfora, prostora, Varioflex sistem podešavanja sedišta, panoramski krov, modularna instrument tabla i ogroman prostor za prtljag čine Roomster univerzalnim drugom na vašim putovanjima za posao ili zabavu.