rapidunutra1Prednja armatura, koja svojim jasnim i jednostavnim stilom prati dizajn spoljnog izgleda, praktično je konfigurisana kako bi vozač jasno imao sve u vidnom polju. Sve kontrole na prednjoj armaturi i vratima vozača nalaze se nadohvat ruke i postavljene su tamo gde bi ih vozač intuitivno očekivao.


rapidunutra2Pretinci za odlaganje i “simply clever” detalji učiniće Vašu svakodnevnu upotrebu automobila prijatnijom i pomoći Vam održati red u unutrašnjosti. Na primer, pretinac za naočare koji se nalazi iznad unutrašnjeg unutrašnji retrovizor posebno će ceniti vozači koji sunčane naočare menjaju naočarima za vid pre vožnje.


rapidunutra3Jedan od mnogih “simply clever” elemenata nalazi se ispod sedišta vozača. Tamo se nalazi poseban džep za reflektujući prsluk, tako da Vam je prsluk odmah nadohvat ruke ukoliko Vam je potreban. Prednji naslon za ruke, u kojem se nalazi pregrada za odlaganje za manje predmete, povećava udobnost i vozača i suvozača. “Simply clever” detalji uključuju džepove za odlaganje na unutrašnjim stranama naslona sedišta, gde možete odložiti mapu, mobilni telefon, itd.


rapidunutra4Nezavisno o tome idete li u veliku kupovinu ili na porodični odmor, Rapid se izuzetno dobro nosi sa svim okolnostima. Takođe je u mogućnosti da se prilagodi trenutnim zahtevima. Preklapanje zadnjih sedišta povećava osnovni kapacitet prtljažnika od 530 litara do maksimalno 1.470 litara. Ako je potrebno, možete preklopiti jedan ili dva naslona i na taj način napraviti više prostora za odlaganje dok istovremeno na zadnjim sedištima ostaje mesta za sedenje.