Upoznajte vozilo kakvo niste videli do sada

​​Probudite u sebi dizajnera i napravite soje umetničko delo. Sva sredstva za to imate pri ruci. U konfiguratoru odaberite boju vozila koja najviše odgovara Vašem ukusu a sa ColourConceptom još više istaknite ličnnost Vašeg vozila. Obujte Fabiju sa alu felnama koje najviše odgovaraju Vašoj verziji Fabije.

Pogledajte vozilo iz svih uglova i procenite šta Vam se najviše dopada. Sada uđite jer i unutrašnjost čeka da uključiite svoju maštu. Na kraju kliknite na „Start“ i uživajte u virtuelnoj vožnji Fabijom.

b

Unutrašnjost

Unutrašnjost je definisana kvalitetnim materijalima, preciznošću i perfektnom završnom obradom. Horizontalne linije, na koje su dizajneri posebno obratili pažnju, daju utisak prozračnosti a istovremeno ozbiljnosti. Široka ponuda boja i oprema je veća nego ikada do sada tako da otvara neograničene mogućnosti individualnih kombinacija.​
Presvlake sedišta i vrata ovog enterijera dolaze sa atraktivnom sivom oblogom krova. Dekorativni panel na instrument tabli je u varijanti crna Piano.​

Exteriér

Precizne linije i oštre ivice svedoče o visokom kvalitetu izrade i obrade. Igra svetlosti i senke doprinosi celokupnom izgledu vozila.​ Pozadi Fabia Combi je jasno koncipirana sa vidljivim konturama i horizontalnom orjentacijom. Zadnji farovi imaju tamni okvir. Grafika farova podseća na umetnost čeških staklara a kao što je kod marke ŠKODA tipično sijaju u obliku slova C.​ Isto kao i manji rođak sa karoserijom hatchback, Fabia Combi u serijsku proizvodnju donosi dizajnerske elemente iz koncepta ŠKODA VisionC, sportske proporcije i atraktivan i moderan oblik. Prosto rečeno: čista dinamika. Bočnom stranom dominira elegancija tako da celi automobil deluje kao odlivak iz jednog komada. Ceo bočni izgled deluje dinamično zahvaljujući oštroj Tornado liniji a ispod nje se nalaze tzv. „Wing Line“. Tu su i elegantni stubići koji povezuju liniju krova praveći igru svetla i senki. Nova ŠKODA Fabia Combi je za 10 mm duža, 90 mm šira i 31 mm niža nego prethodna generacija. Prtljažnik zapremine 530 litara je najveći u svom segmentu. Osnovna zapremina je 25 litara veća od prethodnog modela. Obaranjem zadnjih sedišta, zapremina prtljažnika Fabije Combi se povećava na 1 395 litara.